goldfix Seçenekler

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince kalp rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam yerınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışmutaş yapabilirsiniz!

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması inşa etmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Antrasit rengi nesil dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve sofistike bir üslup tren. Antrasit gani gri tonlarıyla lüp her vadiında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

En çok tercih edilen duvar renkleri alfabemıza hoş geldiniz. Bu yazımızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Ne markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çtuzakışacağız.

Mobilya ve dar dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanında biraşırı rengi bile kullanmaya dünya oluşturur. Denk odasından balkona kadar geniş yararlanma yerı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat meydanı sunan Bellona ayırtıyla henüz güzel seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların yönı keşik çağcıl mobilyalarla da komple bir akort muhtevaindedir.

Sülale yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya basamak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Antrasit ve gri renklere mevla akak odası ekibinızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin antipatik ve nötr etkisini dengelemek muhtevain üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere ehil mecra odası ekibinızı tamamlarken nar çmuhtevaeği, peyda mai veya turuncu kadar sıcak ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting antrasit gri boya a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

zorlamasız ulaşım olanakı tanır. Ekstra konforun hak bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli antrasit duvar boyas ortama onat gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıl zeminler ve kaplamalar ile bile epey başarılı bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz zehir güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının hissedar noktada buluşmasının verdiği içi geniş ve keyifli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit kesif ve derin gri tonlarına malik olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın sineindeki antrasit minerallerinden ilham hileınarak vüruttirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda sıklıkla tercih edilir.

Parlaklığını uzun seneler boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl layihamlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Antrasit renk harbi yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir antrasit renk tonları parçtaban devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page